Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Reuske barents uit Nederweert heeft geschreven op 27 maart 2022 om 14:29
We hebben gisteren een top avond gehad. Flink gelachen met ons groepje. Aar ook zeker vaal geschreeuwd. In 1 woord GEWELDIG en zeker voor herhalen vatbaar.
Jack Lempens uit Weert heeft geschreven op 27 maart 2022 om 12:48
Heb zaterdag 26 maart voor de eerste keer meegelopen met de Spooktocht. Alles was perfect en professioneel geregeld. We hebben lekker gegriezeld en gelachen Complimenten voor de organisatie en vrijwilligers. Ik kom zeker terug in het najaar
Caroline Berveling uit Echt heeft geschreven op 27 maart 2022 om 11:32
Heerlijke avond gehad. Mijn collega voor het eerst mee die het heeel erg leuk en spannend vond. Hahaha. Veel gelachen en gegild. Leuke acteurs. Al met al geweldig
"De Hollanders" uit Den Helder heeft geschreven op 24 september 2018 om 22:12
Hallo organisatie en alle engerds in het bos, Wij als 'nuchtere Hollanders' gingen ietwat sceptisch, stoer en onverschrokken het bos in. Maar... wat hebben we een schrik gehad, gegild, elkaar (heel stoer! 😉 vastgehouden, moed ingesproken, geaarzeld, gescholden (sorry), 'echt niet alleen' die donkere tunnel door en vooral gelachen! Iets minder heldhaftig zijn we toch, met zijn allen, het bos weer uitgekomen. Superleuke avond gehad. Complimenten voor jullie allemaal en zeker een aanrader! Wat hebben jullie deze tocht met zijn allen ontzettend goed opgezet
N. van Lieshout uit Geleen heeft geschreven op 19 september 2018 om 09:58
Beste dames en heren van Stichting Spook, wat heb ik een toffe avond gehad. De tocht was top, de wijze waarop jullie het vorm geven nog beter. Ik heb genoten en heb nog menigmaal terug gedacht aan deze tocht. Tjonge, wat ben ik een angsthaas. Bedankt voor de toffe avond en wie weet tot ziens. Groep 9!
M. Crapels uit Papenhoven heeft geschreven op 16 september 2018 om 10:33
Hallo spoken, Bedankt voor de superleuke enge spooktocht! We hebben genoten, gevloekt , gegild, geschreeuwd en hebben het toch overleefd, al zijn we een paar maal gereanimeerd moeten worden! De hele organisatie was gewoon GEWELDIG. Groeten van “ die 6 van Obbeeg”.
Gekke Vroulje heeft geschreven op 12 maart 2018 om 11:15
Wat een top avond hebben we gehad. Super goed georganiseerd. Zeker voor herhaling vatbaar. Een dikke duim voor de organisatie!!
Leen smeets heeft geschreven op 9 oktober 2017 om 06:21
Ondanks het slechte weer heb ik genoten van de spokentocht super mooi gemaakt.👻👍
Chris Evers uit Grathem heeft geschreven op 8 oktober 2017 om 11:27
Wij hebben ondanks het spookachtig weer genoten van deze avond. Leuke en passende organisatie en zeker een aanrader voor jong en oud. Onze complimenten voor het team van stichting spook.
Fanfare Concordia Leveroy uit Leveroy heeft geschreven op 29 maart 2017 om 15:01
Stichting Spook had weer veel werk gedaan om er een mooie spokentocht van te maken. Goed georganiseerd met enthousiaste medewerkers. Chapeau!
Gerda Smeets: Spokentocht 2016 uit Weert heeft geschreven op 10 oktober 2016 om 11:07
Wij hebben een super gezellige avond gehad met de nodige schrik en veel humor. Wij zullen volgend jaar zeker weer van de partij zijn. Super leuk georganiseerd een echte aanrader! Complimenten voor het hele team!! Groetjes uit Weert
Marjo Spokentocht 2016 uit Stramproy heeft geschreven op 19 september 2016 om 11:00
super ! goed geregeld en erg spannend, zelfs voor 4 volwassen meiden uit Rooy! keep up the good work!
Angela Spokentocht 2016 uit Rotterdam heeft geschreven op 12 april 2016 om 10:58
Het was fantastisch , wat een onverwacht gave en spannende tocht. Heel goed opgezet. De rotterdammers waren blij, BEDANKT !!
Eline Spokentocht 2015 uit ??? heeft geschreven op 29 maart 2016 om 10:57
Wat een SUPER toffe avond zeg!! Mijn complimenten! Goed geregeld, super vet gedaan met de hele tocht echt geweldig! Zeker aanrader voor anderen!!
Jose heber Spokentocht 2016 uit Ell heeft geschreven op 13 maart 2016 om 10:55
Een leuke avond gehad! Verrassend en professioneel van opzet, lof aan de organisatie!
Chantal Tinnemans spokentocht 2016 uit Thorn heeft geschreven op 13 maart 2016 om 10:53
Het was een super geslaagde teambuilding! Goed georganiseerd, top!
janine simons spokentocht 2015 uit Weert heeft geschreven op 20 september 2015 om 10:50
Super mooi gemaakt en super goed georganiseerd. een echte aanrader!
VDL Staalservice spoken tocht 2015 uit Weert heeft geschreven op 30 maart 2015 om 10:49
mooie tocht iedereen was zeer te spreken, over de tocht, de effecten, de organisatie. we hebben heel veel plezier gehad, en zullen er nog lang over napraten.
PV Plons Spokentocht maart 2015 uit Roermond heeft geschreven op 30 maart 2015 om 10:46
Het was een leuke tocht met verrassende elementen. Ondanks de modderige paadjes hebben we genoten.
Manon Noël oktober 2014 uit ??? heeft geschreven op 20 oktober 2014 om 10:45
Tweede keer deze keer en dacht dat ik er inmiddels wel tegen bestand was maar dat viel tegen... Was weer erg goed en professioneel opgezet. We hebben ondanks de spanning en een nat pak heel veel lol gehad. Op naar de derde ronde!!